GO4GO e-bikeboard proefrit Freeliner scootmobiel Blijf Mobiel
e-bikeboard GO4GO freeliner scootmobiel inklapbaar en lichtgewicht Blijf Mobiel
e-bikeboard economisch vervoer GO4GO Blijf Mobiel
Go4GO e-bikeboard freeliner scootmobiel inklapbaar en lichtgewicht
GO4GO e-bikeboard proefrit Freeliner scootmobiel Blijf Mobiel
e-bikeboard freeliner scootmobiel GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard economisch vervoer GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard verhuur lyric GO4GO Blijf Mobiel
Frank de Boer Ajax training scootmobiel e-bikeboard GO4GO
GO4GO e-bikeboard meenemen in de camper freeliner scootmobiel
e-Bikeboard Lyric Ranger en Runner GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard lyric server scootmobiel GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard freeliner lyric GO4GO Blijf Mobiel
e-Bikeboard Lyric Ranger en Runner GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard freeliner lyric GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard onderdelen parts lyric GO4GO Blijf Mobiel
e-bikeboard onderdelen parts lyric GO4GO Blijf Mobiel

De Freeliner e-bikeboard een uniek Persoonlijk Transport Voertuig het vergroot uw mobiliteit en is super eenvoudig opklapbaar, dus makkelijk mee te nemen in trein, auto, caravan, camper of boot.Advies door een adviseur die zelf een scootmobiel moet gebruiken.

 

Freeliner e-bikeboard het sportieve alternatief voor uw scootmobiel!

GO4GO BV is gevestigd in Elsloo Limburg. De oprichter van het bedrijf Peter Lemmens is vanwege zijn handicap zelf een frequent scootmobiel gebruiker en weet daardoor ook wat het betekend om ermee te rijden. Na het voor eigen gebruik kopen van een Skyliner en hiermee meer dan 1000 km gereden te hebben is dit bedrijf een dealerschap aangegaan met de importeur voor het rayon Limburg.


De Skyliner kenmerkt zich door het redelijke prijsniveau, de superbe vering, de hoge kwaliteit, de inklapbaarheid en de gemakkelijke transporteerbaarheid en niet te vergeten de milieu vriendelijkheid.


Allrounder, Freeliner of Skyliner:

Als je met dit E-Bikeboard rijdt krijg je een soortement van blij gevoel zeg maar een glimlach om je lippen – je rijdt niet meer met een gehandicaptenvoertuig , waar je op zit als een zak aardappelen, maar je bent weggebruiker met een heel leuk voertuig wat je brengt waar je naar toe moet. De actieradius is  35 km en de snelheid tot wel 25 km per uur. Moet je verder weg dan klap je de Freeliner toch gewoon samen en neem je hem mee in je auto of ander vervoermiddel hij weegt tenslotte maar 25 kg nadat je de accu’s ervan af hebt genomen. Inklappen en accu’s afnemen duurt niet langer dan 5 minuten. Over flexibiliteit gesproken of moet ik zeggen perfect vervoer voor minder mobiele mensen.


Met zijn superbe vering hoef je ook niet bang te zijn dat je door mekaar gerammeld wordt zoals bij een normale scootmobiel met de Freeliner rijden over een slechte weg GEEN PROBLEEM, over kinderkopjes GEEN PROBLEEM  hij rijdt hier comfortabeler dan een fiets , in het veld door het bos of in het winkelcentrum of de huishoudbeurs gewoon doen de Freeliner zorgt er voor dat jij van A naar B komt.


Twijfel je of dit PTV, de Allrounder, Freeliner of Skyliner, iets voor jou is kom dan langs voor een proefrit en laat je adviseren door iemand die zelf is aangewezen op het gebruik van een scootmobiel om nog een klein beetje mobiliteit in zijn leven te houden.


Deze e-bikeboard scootmobiel uitvoering is een ideaal vervoermiddel dat zich kenmerkt door een hoge stabiliteit gecombineerd met een zeer goede wendbaarheid. Maar vergeet ook niet zijn lage eigen gewicht en de inklapbaarheid dus makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld  je auto tot aan de stadsrand of de trein en wat dacht je van parkeren – waar je een fiets kwijt kan daar zet je ook makkelijk de LYRIC neer.

Voor je vakantie met auto, caravan, camper of boot neem je gewoon toch je Freeliner mee om de omgeving te verkennen boodschappen te halen of ergens naar toe te gaan en die hete oven van een  auto gewoon op de camping te laten staan - vul zelf maar in hoe je deze scootmobiel gebruikt – mogelijkheden te over.

Door de vele combinaties en uitvoeringsmodellen kunnen wij deze onmogelijk allemaal hier op de pagina aan u presenteren. Een mindervalide voertuig is immers maatwerk en dit is dat wij kunnen leveren.

De volgende modellen zijn leverbaar klik op de link voor gedetailleerde informatie:

                                                                   

(Klik hier voor)  De Freeliner


(Klik hier voor) De Allrounder


                                                                               (Klik hier voor) De Skyliner

De Allrounder  link


Wenst u meer informatie, een op maat gesneden advies of een vrijblijvende proefrit? Stuurt u ons dan via de contactpagina een kort bericht, wij nemen dan zo spoedig mogenlijk contact met u op.

  © GO4GO BV 2015-2020

Alle rechten voorbehouden

Disclaimer

  Contact

  Sitemap

Advies door een adviseur die zelf een e-bikeboard scootmobiel moet gebruiken.

e-bikeboard